Mediation

Waarom Mediation?

Bij mediation werkt u gezamenlijk aan een effectieve oplossing voor het conflict. Dit onder begeleiding van een neutrale mediator. De mediator neemt alle tijd voor u zodat u zich begrepen en gehoord voelt.

Bij mediation bepaalt u zelf de uitkomst. Niet een derde zoals een rechter. De mediator kiest geen partij, maar is onafhankelijk en neutraal.

Mediation biedt een snelle, betaalbare en duurzame oplossing welke toekomstbestendig is. Gewerkt wordt immers aan een oplossing die voor alle partijen acceptabel is.

Enkele belangrijke uitgangspunten:

 • Aandacht voor communicatie, emoties en echte belangen
 • Focus op instandhouding van de relatie
 • U wordt gehoord en krijgt alle aandacht
 • Een neutrale en onpartijdige mediator
 • Structuur en duidelijkheid tijdens de gesprekken
 • Deelname is vrijwillig en vrijblijvend
 • Vertrouwelijkheid
 • Gemiddeld 3 tot 6 gesprekken van 2 uur.

Arbeidsmediation

Voor al uw conflicten tussen werkgever-werknemer of tussen personeel onderling.

Problemen met een werknemer? Ziektemeldingen, Mobbing of Werkweigering.

Waarom Arbeidsmediation?

Conflicten tussen werkgever-werknemer of tussen personeel onderling veroorzaken veel stress, onbegrip en leiden vaak tot een verslechterde werksituatie, ziekte of ontslag. Dit brengt een aanzienlijke kostenpost met zich mee.

Niet altijd is een juridische procedure hiervoor de oplossing. Deze procedure kan jaren duren en is kostbaar. Ook brengt procederen risico’s met zich mee en heeft u geen controle en zeggenschap over de uitkomst.

Arbeidsmediation kan in een zeer vroeg stadium de oplossing zijn voor uw conflict. Arbeidsmediation kan zich richten op het herstellen van de arbeidsrelatie of de samenwerking wordt op een professionele en vlotte manier beëindigd middels een vaststellingsovereenkomst op een wijze waar alle partijen mee instemmen.

Uw arbeidsmediator mr. M.B. Chylinska is tevens advocaat met kennis en jarenlange ervaring op het gebied van het arbeidsrecht.

Mr. M.B. Chylinska is de Poolse taal machtig wat een uitkomst biedt bij een conflict met Pools sprekende personen. Hij heeft kennis van de cultuur en kan zich uitstekend verplaatsen.

Echtscheiding. Alimentatie. Ouderschapsplan. Omgang met kinderen. Ruzie tussen familieleden.

Waarom Familie mediation?

Een scheiding is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. U staat voor onzekerheden en diverse zaken moeten doordacht worden en geregeld worden. Uw familiemediator bemiddelt bij het maken van bestendige en weloverwogen afspraken voor de toekomst.

Deze afspraken zien op de afwikkeling van uw scheiding. Hierbij is met name aandacht voor uw kinderen. Het financiële gedeelte. De woning en alimentatie. Uw mediator legt de gemaakte afspraken vast in een convenant en ouderschapsplan.

Uw familiemediator mr. M.B. Chylinska is tevens advocaat met kennis en jarenlange ervaring op het gebied van het familierecht.

Mr. M.B. Chylinska is de Poolse taal machtig wat een uitkomst biedt bij een conflict met Pools sprekende personen. Hij heeft kennis van de cultuur en kan zich uitstekend verplaatsen.

Familie mediation

Uw familiemediator bemiddelt bij het maken van bestendige
en weloverwogen afspraken voor de toekomst.

Business Mediation

Conflicten tussen bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties.

Zakelijke mediation bij een conflict

U kunt bij ons terecht voor Mediation op onder andere de volgende gebieden:

 • Conflict met een opdrachtgever
 • Conflict met een leverancier

Uw business mediator mr. M.B. Chylinska is tevens advocaat met kennis en jarenlange ervaring.

Mr. M.B. Chylinska is de Poolse taal machtig wat een uitkomst biedt bij een conflict met Pools sprekende personen. Hij heeft kennis van de cultuur en kan zich uitstekend verplaatsen.

Blijf de regisseur in uw situatie en bepaal zelf de uitkomst.

 • Snel

  U kan gelijk beginnen aan uw mediation sessie.

 • Door heel Nederland

  Wij werken online en offline door heel Nederland!

  Door heel Nederland

 • Veilig

  De online kamers zijn ten alle tijden veilig en beveiligd.

 • Gratis kennismaking

  Maak gratis kennis met de mediator!

  Gratis kennismaking